Prins

Dag Piepers en Pieperinnikes,

Ik ben prins Jan de 4e of te wel Jan Riepe. Ik ben geboren en getogen in Volkel buurtschap TOP. Ik woon nu met Wendy al 26 jaar op Eiment buurtschap DVO en met onze Luuk en Tom.

Na mijn diensttijd als Marinier ben ik begonnen bij Mars Veghel en daar alweer ruim 33 jaar in dienst als proces operator. Ons Wendy is unne Schaopenwaeserin uit Odiliapeel. Ze heeft geruime tijd gewerkt als postbode in Volkel en op dit moment werkzaam bij de Bacu.

In menne vrije tijd, als ik die heb wandel ik gér mi onze hond Siep en soms wandelen wij mé ons clubke ”vort mi die been” (2 per keer joar). Maar dé is meer gezelligheid en wa drinken als wandelen.

Tevens voetbal ik bij de Veteranen (als ik nie geblesseerd ben) en tennis ik bij de tennisclub in Volkel.

Daarnaast ben ik ook actief als vrijwilliger bij de voetbalclub. Na lang leider te zijn geweest bij het 2e team ben ik sinds een aantal jaren leider van ons vaandelteam. Tevens ben ik al een geruime tijd betrokken bij de jeugdcommissie als vrijwilliger. Door de jaren heen heb ik hierin allerlei functies bekleed en ben op dit moment jeugdsecretaris. Natuurlijk kan en doe je al dit vrijwilligers werk niet alleen en heb je veel contact met andere vrijwilligers en leden van de club. Uit dit vrijwilligers werk haal ik weer heel veel plezier en zeer positieve energie.

Wendy heeft ook gevoetbald bij onder meer Odiliapeel en Vorstenbosch maar had al snel haar stekkie gevonden bij de voetbalclub in Volkel. Ze heeft bij deze club ook als vrijwilliger de meiden jeugd begeleid en is nog steeds vrijwilliger als kantine medewerkster. Verder tennist ze en gaat ze regelmatig fitnessen.

Luuk is nog student op het HBO in Nijmegen en voetbalt bij het 1e team van Volkel en onze Tom werkt bij PEKA Kroef als proces operator en voetbalt bij het 3e team van voetbalclub.

Natuurlijk nie om te vergeten is onze vriendengroep en de Pieperselectie. Hiermee hebben we al veel beleeft en al veul schik mi gehad. Deze carnaval zal dat denken wij ook nie anders zijn. Met de Pieperselectie doen we al elk jaar mee aan de carnaval en optocht. Da laatste zullen ze di jaor zonder ons moeten doen maar daar heb ik het volste vertrouwen in dat dat wel gaat lukken.

Zoals jullie zien zijn we best een actief gezin en bestaat ons gezin veelal uit voetbal en carnaval. We hebbe er di jaor mi z’n alle ook gruwelijk veel zin in.

Groetjes Jan, Wendy, Luuk en Tom, “We gaon er vur”.