Mooi betoog van onze prins Klaas

Vanavond was de sleuteloverdracht in het gemeentehuis in Uden. De prinsen van Volkel, Odiliapeel en Uden proberen de burgemeester ervan te overtuigen dat de sleutel bij hun in goede handen is tijdens de carnaval. Onze prins Klaas d’n urste had ook een mooi betoog om de sleutel te bemachtigen.

Zo vertelde hij dat hij bij zijn eigen receptie had gezien dat hijzelf een van de weinige mensen is waar de burgemeester tegenop kijkt. Prins Klaas is namelijk overal van op de hoogte. Prins Klaas heeft de burgemeester in het oog gehouden en hij denkt dat hij dit werk makkelijk voor 4 dagen kan overnemen. Het lijkt hem kei mooi werk en bovendien heeft prins Klaas wel wat weg van de burgemeester van Uden.

Prins Klaas, ook wel Klaas Vaak genoemd, vertelde dat men ook de burgemeester zo zou kunnen noemen: Vaak nieuwe wethouders, vaak nieuwe supermarkten openen, “al-di” supermarkten, “plus” nog meer supermarkten. Vaak een sigaartje roken, vaak de sigaar zijn….Vaak drugspanden sluiten……maar drugspanden sluiten en er niets meer van vernemen?? Dan wordt de link als snel gelegd naar een bende. Dus eigenlijk is de burgemeester de leider van een grote bende!
En dat is Prins Klaas ook! Leider van motorclub de Maneblussers uit Volkel. In de chapter in Volkel is het vaak feest en dan is het er ook altijd verrekte drugs!

Beide heren gaan op de fiets naar het werk. Regelmatig wordt er na het werk een pilsje gedronken. Prins Klaas weet dat de burgemeester niet van Baco houdt, maar hij krijgt er toch eentje van prins Klaas. Een baco-sleutel dan, om na de verkiezingen weer flink aan de nieuwe gemeenteraad te kunnen sleutelen.

Verder vertelde prins Klaas dat hij ook op de verkiezingslijst van de VVD staat! Hij doet met de Bavaria Campagne. VVD: Voor Vrije Dagen!

Met dit mooie betoog wist prins Klaas het vertrouwen van de burgemeester te winnen. Dus heeft hij uit handen van de burgemeester de sleutel gekregen!  Prins Klaas mag vier dagen lang heersen over Pieperland! Tijdens de carnaval moet deze sleutel goed bewaakt worden en daarbij zal hij ongetwijfeld de hulp van zijn buurt Volkel West inroepen.