Lidmaatschap

De automatische incasso van seizoen 2023-2024 heeft al plaatsgevonden. Wilt u nog lid worden? Dat kan nog! Hiervoor kunt u dit formulier invullen en samen met € 18,- inleveren op onderstaand adres. Dan ontvangt u de kaarten voor de Eigenheimerszittingen alsnog in de bus.

Carnavalsvereniging De Piepers in Volkel is een bloeiende club met ± 925 leden.

Waarom lid worden?

Door lid te worden van carnavalsvereniging De Piepers steunt u onze vereniging en zorgt u er mede voor dat we carnaval in Volkel kunnen blijven vieren. Tevens krijgt u gratis toegang tot de Eigenheimerszittingen (plaats in de zaal gegarandeerd).

Het lidmaatschap kost € 18,- per jaar en zal via een automatische incasso (vindt jaarlijks plaats in september) automatisch van uw rekening worden afgeschreven. Voor leden is er een avond waarbij men een plaatsbewijs voor de Eigenheimerszitting kan afhalen. Als de leden niet naar deze avond komen, gaan de plaatsen naar de losse verkoop en dan geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Niet-leden kunnen ook deelnemen aan de evenementen. Niet-leden kunnen entreebewijzen voor de Eigenheimerszittingen kopen tijdens de losse verkoop, mits er nog kaartjes over zijn! De kans bestaat dat er geen plaatsen meer beschikbaar zijn.

Hoe word je lid van onze vereniging?

Als u graag lid wilt worden, dan kunt u hier het inschrijfformulier downloaden.

U kunt dit formulier invullen en toesturen naar: Ledenadministratie De Piepers
Dasstraat 32
5408 XW  Volkel

Vragen of opzeggen lidmaatschap

Heeft u vragen of wilt u uw lidmaatschap opzeggen, dat kunt u een e-mail sturen naar:
ledenadministratie@cv-depiepersvolkel.nl