Klaas Verstegen prins van Pieperland 2018

Wij zijn Klaas Verstegen en Gertie Hurkmans, trotse inwoners van het mooie Volkel en de super gezellige buurt Volkel-West! Klaas zouden jullie kunnen kennen als het menneke van de bakker, opgegroeid in de Rudigerstraat bij Erik en Tineke Verstegen. Gertie is opgegroeid in het pittoreske Ommel, een klein kerkdorpje in de gemeente Asten wat bij veel van jullie bekend zal zijn van het Volkelse S.O.S kamp wat daar om het jaar gehouden wordt.

Sinds mei 2016 wonen wij samen op Volkel-West, waar wij het verschrikkelijk naar onze zin hebben! Eind maart verwachten wij ons eerste kindje, een dochtertje waar we erg naar uitkijken!

Klaas is werkzaam op het hoofdkantoor van ’t Zusje waar hij verschillende werkzaamheden heeft. Naast het magazijn en de reserveringen is hij ook bij de opstart van nieuwe Zusjes op de werkvloer te vinden. Gertie is werkzaam op de operatiekamers van het Catharina ziekenhuis in Eindhoven als anesthesieverpleegkundige, wat ze met erg veel plezier doet.

Muziek staat bij Klaas op nummer 1! Na vele leuke jaren bij de Harmonie samen met zijn vader is hij via de carnavalszittingen begonnen met de band Beat The Stones. Ondanks dat ze vanaf april met dit concept stoppen blijven ze samen lekker muziek maken. Naast zijn muziek zit ie graag op de motor samen met de mannen van de Maneblussers!
Ook is Klaas te vinden op de voetbalclub bij zijn team Volkel 7. Hij staat meer naast het veld dan in het veld, maar gelukkig beschikken ze over de juiste kwaliteiten om ook zonder hem kampioen te worden!
Gertie zit in de organisatie an Spel Zonder Grenzen in Asten, dit is een luchtkussenevenement wat een weekend lang duurt. Overdag zijn er 960 enthousiaste deelnemers die aan de competitie meedoen, iedere avond is er een afsluiter in de feesttent onder het genot van veel bier en livemuziek. Wat ooit begonnen is als een soort van zeskamp is uitgegroeid tot een groot evenement!

Carnaval is iets waar wij elk jaar naar uit kijken, en dit jaar uiteraard stiekem net ietsjes meer dan normaal! Samen met jullie hebben wij er ontzettend veel zin in om Volkel op zijn kop te gaan zetten en er een onvergetelijke tijd van te maken.

Tot in de Pieperploats!

VÛR UNNE GOEIE!