Het nieuwe boerenbruidspaar stelt zich graag aan u voor

Beste Piepers en Pieperinnen,

Di joar waren wij het die di telefoontje kregen, wilde gullie ons boerebruidspoar worre, ppffff die zagen wij totaal nie an komme, maar de zegge de miste hurde we laoter.

Onze Tiny zi altijd doe mar gewoon en zet men vural nie vurop, Zijn 1e antwoord was ook duidelijk nee ,dus ik moest mijn vrouwelijke charmes wel in de strijd gooie. Ik zeg hoe mooi ist de ge nog een keer mi men macht trouwen, toen zin ie hoe moet de dan mi ut werk. Ho ho zeg ik smoesjes heb ik dikker gehurt, de waar toen wij 3 keinder han en ik nog hil ger une 4e wou. Toen zin ie de gu nie, de past nie in de wagen (Zafira), en daor trapte ik toen in, mar die pieper gu nou nie mer op. Hij ging is een eindje keure en ja de rest is alwir geschiedenis………………….

Ik ben Ingrid van Joke en Martinus de Rob

Ik ben in ‘69 geborre en getoge in Volkel in de Hermlijnstraat  waor ik ben groot geworre als klenste en verwenste uit een groot gezin. Ik he 4 bruurs en 3 zussen, het waor bij ons thuis altijd een gezellige drukke boel.

Tiny van Jan van Martien van dun Heikant

Geborre in Uje in ’66  en in ’77 op Lankes komme te wone war hij samen mi hullie Wim al  gauw vrienden makte, en regelmatig te veine waar op het voetbalveld mi de lankese boys, laoter  hebbe ze Passe partoe, Annies Bar, de Pieper en de Witte regelmatig onveilig gemakt.

Wij hebbe mekaar lere kennen in ’t Huukske in Langeboom alweer 29 jaor geleje. Samen hebben wij 3 keinder Stef, mischien kendem van de brabantse hoeve of onze Bram van het voetbalveld en ons Pien ja de kent toch iedereen…….   Wij runnen samen een autobedrijf en we zijn echt samen de baas ik heb het  “links voor het zeggen en Tiny rechts…   dus ge ziet wel het wurt écht tijd dat wij is gaon trouwe.

Wij vieren al jaore carnaval. Ok onze keinder kriggen het mi de paplepel ingegeve. Samen mi onze mooie groep Makt ‘r mar wa van, hen we al veul hoogtepunten moge beleven.

We gaon dan ok samen mi al onze vrienden ,familie, buurt en al die gezellige piepers en piepperinnen uit Volkel een heel skon bruiloft van maken.

Wij hen er in ieder geval gruwelijke zin in.