Prins

Zaterdag 14 januari is om 22.11 uur de nieuwe prins van Pieperland (Volkel) onthuld. In een goed gevulde Pieperploats is de 52e prins van CV de Piepers tevoorschijn gekomen na een mooie act verzorgt door de raad van elf. Na een playback optreden van de band Normaal stonden er nog 2 personen op het podium. Vorst Hans nam de microfoon in zijn handen en onthulde het nieuwe prinsenpaar. Vanachter hun maskers kwamen Prins Mark dun Urste en zijn prinses Cecile tevoorschijn. Samen met hun 2 kinderen, Mara en Tijn gaan zij dit carnavalsjaar over Volkel heersen.

Mark Verhoeven (47 jaar) heeft een eigen timmerbedrijf en houdt zich dagelijks bezig met o.a. het  (ver)bouwen van huizen, zetten van serres, dakkapellen en schuttingen of het maken van een afdak.

Cecile is leerkracht op Kindcentrum Octopus in Boekel. Zij geeft daar les aan groep 7 en soms aan groep 8.

Beide zijn zeer actief bij de voetbalclub. Mark is al jaren zelf actief bij diverse teams, momenteel speelt hij bij Volkel 5. Tevens is hij leider en trainer van de F4, het voetbalteam van zoon Tijn. Verder speelt hij ook nog zaalvoetbal.

Cecile is ook jaren actief voetbalster geweest bij Dames 1. Momenteel is ze leider en trainer van de ME1, het voetbalteam van dochter Mara. Verder tennist ze en gaat regelmatig naar de sportschool.

De avond begon met een optreden van hofkapel de Durschieters, waarna de dames van de dansgarde hun kunsten lieten zien met een gloednieuw optreden. Hierna het aftreden van prins Willem dun Twidde en zijn vrouw Mandy. Samen kunnen ze terugkijken op een mooi carnavalsjaar. Na een mooie speech was het tijd om de steek, scepter en prinsenketting in te leveren. De ex-prinsen stonden klaar om Willem en Mandy in hun groep te verwelkomen. Helaas voor de ex-prinsen gaat dit nog niet gebeuren, want Willem en Mandy gaan eerst de raad van elf versterken. Daarna was het tijd voor de muziek van Beat Events.

Na de playbackact van Mark’s favoriete band Normaal, zijn Mark en Cecile onthuld als heersers van Pieperland. Nadat familieleden en bekenden hen gefeliciteerd hadden mochten ze het motto onthullen.

ZIE UT TE MOAKE!

Samen met het jeugdprinses Anouk en Adjudante Maud en het verse boerenbruidspaar Piet en Mejet Somers gaan prins Mark dun Urste en prinses Cecile er een mooi carnavalsjaar van maken. ALAAF!!